1. kinderwagen
  2. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg)

FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg)

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.3 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 27 cm

Omschrijving van FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg)

Ga op avontuur met je kleintje in de FreeOn buggy Simple Wandelwagen. Deze wandelwagen is speciaal ontworpen om elk moment met je kindje tot een spannend avontuur te maken. Het stevige onderstel van de buggy is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en stabiliteit. De Simple buggy is niet alleen stevig, maar ook erg praktisch. Dankzij het centrale remsysteem kun je gemakkelijk en snel stoppen, zelfs op oneffen terrein. Daarnaast is deze wandelwagen eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat, vergelijkbaar met een plooibuggy. Handig als je de buggy wilt meenemen in de auto of op reis. Met de vergrendeling aan de zijkant hoef je je geen zorgen te maken dat de buggy per ongeluk uitklapt. Deze wandelwagen is uitgerust met een handige zonnekap, waardoor je kindje beschermd is tegen de felle zonnestralen. Daarnaast heeft de buggy een ruime boodschappenmand waarin je al je benodigdheden kunt opbergen tijdens het wandelen. De FreeOn buggy Simple Wandelwagen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot een gewicht van 15 kg. Met deze buggy ben je klaar voor elk avontuur met je kleintje!

Veelgestelde vragen over FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) is 15 kg. Daarnaast is FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) heeft Alle banden zijn massieve banden.

FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand & Beige (geschikt van 6mnd 15kg) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 27 cm
  • Het is daarnaast 6.3 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens