1. kinderwagen
  2. Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar

Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.92 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 56.50 cm

Omschrijving van Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar

De Hauck Citi Neo 3 buggy is de perfecte metgezel voor in de stad. Zijn slanke en wendbare ontwerp maakt het een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische winkel- en reisgenoot. Het is niet alleen licht van gewicht, maar ook gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in de meest krappe situaties. Deze buggy is speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne ouders te voldoen. Met slechts één hand kan de Citi Neo 3 eenvoudig worden ingeklapt, waardoor het opbergen en vervoeren een fluitje van een cent is. Het duurzame en stevige frame zorgt ervoor dat de buggy lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Daarnaast biedt de Hauck Citi Neo 3 buggy ook comfort voor zowel ouder als kind. De zitting is ergonomisch ontworpen en biedt voldoende ruimte en ondersteuning voor het kind. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat de kleine kan rusten of rechtop kan zitten, terwijl de verstelbare voetensteun zorgt voor extra comfort. Met de zwenkbare voorwielen kan de buggy gemakkelijk worden gestuurd, zelfs op hobbelige straten. Kortom, de Hauck Citi Neo 3 buggy is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfort, gemak en stijl in één buggy.

Veelgestelde vragen over Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar is 22 kg. Daarnaast is Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Citi Neo buggy, met één hand inklapbaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 56.50 cm
  • Het is daarnaast 8.92 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens