1. kinderwagen
  2. Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

9.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 65 cm

Breedte: 30 cm

Omschrijving van Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is de perfecte metgezel voor ouders onderweg. Deze handige tas biedt niet alleen voldoende ruimte voor alle benodigde verzorgingsaccessoires van de baby, maar ook voor het favoriete speelgoed van de kleintjes. Met comfortabele linten kan de tas eenvoudig aan de driewieler worden bevestigd, waardoor ouders hun handen vrij hebben tijdens het wandelen of winkelen. Deze veelzijdige tas is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het duurzame materiaal en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de tas lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is ook perfect om te winkelen, omdat hij voldoende ruimte biedt voor boodschappen of andere benodigdheden. Daarnaast is de tas voorzien van handige vakken en compartimenten, zodat alles netjes georganiseerd kan worden. Met de Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 hebben ouders alles wat ze nodig hebben binnen handbereik. Of het nu gaat om luiers, flesjes, snacks of speelgoed, deze tas zorgt ervoor dat alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk is. Met zijn praktische ontwerp en stijlvolle uitstraling is deze tas een must-have accessoire voor elke ouder die graag op pad gaat met hun kleintje.

Veelgestelde vragen over Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is 25 kg. Daarnaast is Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft Alle banden zijn massieve banden.

Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 65 cm
  • product breedte: 30 cm
  • Het is daarnaast 9.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens