1. kinderwagen
  2. Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat

Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

261 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat

Deze Jollein inlegger voor de buggy is een must-have voor elke ouder! Het is gemaakt van zachte badstof en biedt niet alleen comfort aan je kleintje, maar beschermt ook je buggy tegen knoeien en morsen. Of het nu gaat om een drankje of een koekje, je kunt de inlegger gemakkelijk schoonmaken, zodat je altijd een frisse en schone omgeving voor je kindje hebt. Wat deze inlegger echt uniek maakt, is het gebruik van badstof. Dit materiaal zorgt voor een extra koel gevoel, perfect voor warme zomerdagen! Bovendien heeft het inlegkussen handige inkepingen waardoor een 3- of 5-punts gordel kan worden bevestigd, waardoor je kindje veilig en comfortabel in de buggy kan zitten. Alsof dat nog niet genoeg is, is dit inlegkussen ook nog eens tweezijdig te gebruiken. Je kunt kiezen tussen de badstof kant voor extra comfort en warmte of de katoenen kant voor een lichter en koeler gevoel. Met deze Jollein inlegger voor de buggy geniet je kindje altijd van een heerlijk zachte en comfortabele rit, terwijl jij geniet van het gemak van eenvoudig schoonmaken en beschermen van je buggy.

Veelgestelde vragen over Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat is . Daarnaast is Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat heeft .

Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Inlegger voor Buggy Wandelwagen Badstof Nougat zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 261 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens