1. kinderwagen
  2. Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel

Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel

Merk

Hofmann

Max aanbevolen gewicht

20 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.80 kg

Afmetingen

Hoogte: 98 cm

Breedte: 35 cm

Omschrijving van Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle manier om eropuit te gaan met je kleintje? Dan is de TravelR™ buggy van Hofmann de perfecte keuze voor jou! Deze buggy is de beste opvouwbare en compacte buggy op de markt, speciaal ontworpen om jouw kindje de meest comfortabele ervaring te bieden. Deze luxe kinderwagen is uitgerust met 4 all-terrain wielen, een veiligheidsgordel en een beugel voor extra veiligheid. Daarnaast beschikt de buggy over een handige rem, zodat je hem altijd en overal veilig kunt gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je er ook nog een handige bekerhouder bij! Zo heb je altijd je drankje bij de hand tijdens het wandelen met je kleintje. Met de TravelR™ buggy van Hofmann kies je voor comfort, stijl en functionaliteit. Deze premium kinderwagen is de ideale metgezel voor jou en je kindje tijdens al jullie avonturen. Kies voor de beste kwaliteit en geniet van het gemak van de one-hand-folding technologie. Ga op pad met vertrouwen, wetende dat jouw kindje veilig en comfortabel zit in deze prachtige buggy.

Veelgestelde vragen over Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel is 20 kg. Daarnaast is Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel heeft Alle banden zijn massieve banden.

Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Buggy Kinderwagen Wandelwagen Premium Stroller met One-Hand-Folding Technologie Incl. All-Terrain Wielen Incl. Gordel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 98 cm
  • product breedte: 35 cm
  • Het is daarnaast 6.80 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens