1. kinderwagen
  2. Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager

Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager

Merk

Happy Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

1.56 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager

Met de Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager kunt u moeiteloos en veilig een buggy met een gewicht tot 7 kilo meenemen. Deze achterdrager kan eenvoudig, maar stevig aan de linkerkant van uw fiets worden gemonteerd. De buggy wordt op 3 punten vastgemaakt aan de fiets, waardoor deze stabiel en veilig blijft tijdens het rijden. Deze drager is geschikt voor vrijwel elk model buggy, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteit. De ophangbeugel van deze achterdrager klapt automatisch weg, waardoor de veiligheid van andere weggebruikers gewaarborgd blijft. Bovendien is de Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager uitgerust met een sterke spanband, waardoor uw buggy stevig en veilig wordt vastgezet. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de buggy te laag bij de grond hangt, aangezien deze drager ervoor zorgt dat de buggy op de juiste hoogte blijft hangen. Bij de aankoop van de Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager ontvangt u niet alleen de achterdrager zelf, maar ook alle benodigde montagematerialen en een handleiding. Hierdoor kunt u de drager eenvoudig en snel installeren, zodat u direct kunt genieten van het gemak en de veiligheid die deze achterdrager biedt. Kortom, met de Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager kunt u zorgeloos en comfortabel op pad gaan met uw buggy!

Veelgestelde vragen over Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager is . Daarnaast is Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager heeft .

Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Steco Buggy-Mee de Luxe Achterdrager zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 1.56 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens