1. kinderwagen
  2. Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met

Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2659 g

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met

Met slechts twee klikken kan het Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje aan de onderkant van de Butterfly kinderwagen worden bevestigd. Dit maakt het gemakkelijk om op pad te gaan met zowel een baby als een peuter. Het is een geweldig accessoire en een alternatief voor een duo-kinderwagen. Het zitje op het plankje kan eenvoudig worden verwijderd, zodat een vermoeide peuter kan kiezen om zittend of staand mee te rijden. Dit meerijdplankje is speciaal ontworpen voor Bugaboo Butterfly kinderwagens en kan met gemak worden bevestigd zonder adapters. De flexibele positie van het plankje, die iets uit het midden is geplaatst, biedt extra ruimte om te lopen. Bovendien kan het plankje eenvoudig omhoog worden geklapt of worden verwijderd wanneer het niet in gebruik is. Dit slimme meerijdplankje met stoeltje is sterk, stevig en betrouwbaar. Het is geschikt voor kinderen tot 20 kg en biedt een veilige en duurzame oplossing om samen met je kind op pad te gaan. Met dit comfortabele meerijdplankje kunnen jij en je kinderen genieten van uitstapjes zonder gedoe.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met is . Daarnaast is Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met heeft .

Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Butterfly comfort meerijdplankje +, compatibel met de Bugaboo Butterfly kinderwagen, zitten of staan met zijn als volgt:

  • Product hoogte: 45 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2659 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens