1. kinderwagen
  2. hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy

hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy

Korte uitstapjes of lange vakanties worden comfortabel gemaakt met de hauck reisbuggy Travel N Care. Deze compacte en handzame kinderbuggy is perfect voor ouders die graag met hun baby op pad gaan. Het aluminium frame zorgt ervoor dat de buggy licht, stabiel en belastbaar tot 25 kg is. Daarnaast is de kinderwagen ook nog eens klein inklapbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Je kunt de buggy snel en met één hand dichtvouwen en dankzij de zelfsluitende transportbeveiliging blijft hij zelfstandig staan, wat handig is in bijvoorbeeld een bus, trein of vliegtuig. Daarnaast kun je de buggy ook eenvoudig over je schouder dragen met behulp van de gepolsterde draagriem. De hauck reisbuggy Travel N Care is niet alleen handig, maar ook zeer comfortabel voor je kindje. De bekleding is onderhoudsvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Mocht je baby knoeien onderweg, dan kun je de bekleding eenvoudig losmaken en op 30 graden wassen. De soepel lopende wielen en de vering met 4 schokdempers zorgen ervoor dat je kindje altijd veilig en comfortabel zit. De 360 graden zwenkbare voorwielen maken het gemakkelijk om bochten te nemen. Als je kindje wil slapen, kun je de rugleuning eenvoudig met één hand in de ligstand zetten. Daarnaast biedt de zonnekap met kijkvenster (uv-factor 50+) optimale bescherming tegen de.

Veelgestelde vragen over hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy is 25 kg. Daarnaast is hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy heeft Massieve banden.

hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van hauck reisbuggy Travel N Care, compact, handzaam, comfortabele zit-/ligstand, Dark Blue Navy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 8.10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens