1. kinderwagen
  2. MoMi Wandelwagen Estelle

MoMi Wandelwagen Estelle

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MoMi Wandelwagen Estelle om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MoMi Wandelwagen Estelle

Merk

Momi

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.1 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 32 cm

Omschrijving van MoMi Wandelwagen Estelle

Maak je uitstapjes met je kleintje comfortabel en modieus met de prachtige MoMi Wandelwagen Estelle. Deze compacte wandelwagen is niet alleen compact, maar ook extreem wendbaar, waardoor je gemakkelijk door drukke straten en smalle winkelpaden kunt manoeuvreren. Geniet van ultiem comfort, zowel voor jou als ouder als voor je kindje. De Estelle Wandelwagen is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl. Met een verstelbare rugleuning en voetensteun kan je kleintje zelfs een dutje doen in de wagen, terwijl jij zonder zorgen verder kunt gaan met je dagelijkse activiteiten. De wandelwagen is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen, zodat jij en je kindje kunnen genieten van langdurig gebruik. Met de Estelle Wandelwagen ben je altijd klaar om op pad te gaan. Dankzij het compacte formaat kun je de wandelwagen gemakkelijk opbergen en meenemen, zelfs in kleine auto's of krappe ruimtes. Het modieuze en eigentijdse design maakt van jou en je kleintje een stijlvolle verschijning, waar je ook naartoe gaat. Kies voor de MoMi Wandelwagen Estelle en maak van elke uitstap een comfortabele en stijlvolle ervaring voor jou en je kindje.

Veelgestelde vragen over MoMi Wandelwagen Estelle

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MoMi Wandelwagen Estelle is 15 kg. Daarnaast is MoMi Wandelwagen Estelle geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MoMi Wandelwagen Estelle heeft Alle banden zijn massieve banden.

MoMi Wandelwagen Estelle heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MoMi Wandelwagen Estelle heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van MoMi Wandelwagen Estelle zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 32 cm
  • Het is daarnaast 7.1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens