1. kinderwagen
  2. hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar

hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

18 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

17.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte: 64 cm

Omschrijving van hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar

De hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar is een ultralichte kinderwagen die perfect is voor zowel de stad als het platteland. Met deze set ben je vanaf het begin flexibel, omdat de 2-in-1 reiswieg kan worden omgebouwd tot een sportstoel die in beide richtingen kan worden gemonteerd. Bovendien is de kinderwagen snel en eenvoudig compact op te vouwen, waardoor hij in elke kofferbak past. Deze kinderwagenset is ontworpen met het oog op gemak en comfort. De verstelbare duwstang zorgt ervoor dat zowel lange als korte ouders comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen. De zwenkbare voorwielen maken het gemakkelijk om door drukke straten te manoeuvreren, terwijl de vergrendelbare achterwielen zorgen voor stabiliteit op oneffen terrein. Daarnaast biedt de Pacific 3 Shop N Drive Set voldoende opbergruimte voor al je spullen. De ruime boodschappenmand is perfect voor het meenemen van boodschappen of babybenodigdheden. Bovendien wordt de kinderwagen geleverd met een handige luiertas, waarin je al je essentiële items kunt opbergen. Met de hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar ben je helemaal klaar om op pad te gaan met je kleintje. Geniet van de flexibiliteit, het comfort en de handige functies die deze kinderwagen te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar is 18 kg. Daarnaast is hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar heeft Alle banden zijn massieve banden.

hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van hauck kinderwagenset Pacific 3 Shop N Drive, Caviar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte: 64 cm
  • Het is daarnaast 17.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens