1. kinderwagen
  2. Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9000 g

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 51 cm

Omschrijving van Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

De Lionelo Emma Plus Buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kind tijdens wandelingen en uitstapjes. Met zijn lichte en compacte ontwerp is deze buggy ideaal voor onderweg. Deze buggy is voorzien van een 5-punts gordel, wat zorgt voor maximale veiligheid tijdens het rijden. Je kunt erop vertrouwen dat je kind stevig vastzit en beschermd is. Daarnaast is de rem en wielblokkering op de achteras gemakkelijk te bedienen met slechts één voet, waardoor je altijd volledige controle hebt over de buggy. Om ervoor te zorgen dat de buggy ook op oneffen terrein stabiel blijft, is er een anti-rotatievergrendeling van het voorwiel toegevoegd. Hierdoor blijft de buggy altijd op het juiste spoor, zelfs op hobbelige paden. Bovendien voorkomt het handige vouwslot ongecontroleerd inklappen van de wandelwagen, waardoor je de buggy gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. Met de Lionelo Emma Plus Buggy geniet je van comfort en gemak, terwijl je kind veilig en comfortabel zit. Het is de ideale keuze voor actieve ouders die graag op pad gaan met hun kleintje. Ontdek zelf de vele handige functies van deze kinderwagen tot 15 kg en geniet van zorgeloze wandelingen met je kind.

Veelgestelde vragen over Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg is 15 kg. Daarnaast is Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft Massieve banden.

Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 51 cm
  • Het is daarnaast 9000 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens