1. kinderwagen
  2. Bekerhouder Buggy Kinderwagen

Bekerhouder Buggy Kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bekerhouder Buggy Kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bekerhouder Buggy Kinderwagen

Merk

BabyDan

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Bekerhouder Buggy Kinderwagen

Met de Bekerhouder Buggy Kinderwagen hoef je je nooit meer zorgen te maken over waar je je drankje moet laten tijdens het wandelen met je kindje. Deze handige bekerhouder kan moeiteloos worden bevestigd aan elke kinderwagen, wandelwagen of buggy, ongeacht het merk of model. Of je nu het flesje van je kleintje wilt bewaren of gewoon je eigen kopje koffie of thee wilt meenemen, deze universele bekerhouder biedt de perfecte oplossing. Dankzij het stevige ontwerp van de bekerhouder blijft je drankje veilig en stabiel, zelfs tijdens hobbelige wandelingen of snelle bochten. Je kunt nu genieten van je favoriete drankje terwijl je onderweg bent, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het omvalt. Bovendien is de bekerhouder voorzien van een verstelbare bevestigingsband, zodat je hem eenvoudig kunt aanpassen aan de dikte van de kinderwagen of buggy. Dit zorgt voor een stevige en veilige bevestiging, zodat je je volledig kunt concentreren op het genieten van je wandeling met je kleintje. Met de Bekerhouder Buggy Kinderwagen hoef je nooit meer zonder je favoriete drankje op pad te gaan. Of je nu een snelle slok wilt nemen tijdens het voeden van je baby of gewoon wilt genieten van een warme kop koffie tijdens je ochtendwandeling, deze bekerhouder is de perfecte metgezel. Maak je leven gemakkelijker en geniet van elke wandeling met deze hand.

Veelgestelde vragen over Bekerhouder Buggy Kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bekerhouder Buggy Kinderwagen is . Daarnaast is Bekerhouder Buggy Kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bekerhouder Buggy Kinderwagen heeft .

Bekerhouder Buggy Kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bekerhouder Buggy Kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bekerhouder Buggy Kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens