1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen regen, wind, sneeuw en licht. Met dit veelzijdige accessoire hoef je je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden tijdens het wandelen met je kindje. Het zonnescherm is eenvoudig te bevestigen met kunststof ringen en kan gemakkelijk op elke gewenste hoogte worden aangepast. De Dooky Universal Cover is geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+, kinderwagens en buggy's. Het is een universele oplossing om je kindje te beschermen tegen de elementen, waar je ook naartoe gaat. Door de Dooky op te rollen, kun je de hoogte aanpassen aan de behoeften van je kindje. Met de Dooky hoef je niet langer te worstelen met verschillende zonneschermen en regenbeschermers voor elk type kinderwagen of autostoeltje. Dit veelzijdige accessoire past bijna op alle merken en modellen. Bovendien is de Dooky verkrijgbaar in een stijlvolle crèmekleur die perfect past bij elke kinderwagen of autostoeltje. Bescherm je kindje op een praktische en trendy manier met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Crème zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens