1. kinderwagen
  2. Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey

Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.70 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 44 cm

Omschrijving van Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey

De Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey is een prachtige kinderwagen die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van actieve ouders die in de stad wonen of vaak onderweg zijn. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is de Miley de perfecte metgezel voor zowel korte uitstapjes als lange reizen. Deze kinderwagen combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier. Het verfijnde ontwerp en de subtiele marmergrijze kleur geven de Miley een moderne en luxe uitstraling. De duurzame materialen zorgen ervoor dat deze kinderwagen tegen een stootje kan en lang meegaat. De Miley biedt ultiem comfort voor zowel ouder als kind. Met de verstelbare rugleuning en de zachte bekleding kan je kindje heerlijk ontspannen en genieten van de rit. De soepele en wendbare wielen zorgen voor een moeiteloze navigatie door smalle straatjes en drukke winkelcentra. Daarnaast is de Miley ook zeer praktisch in gebruik. Hij is eenvoudig op te vouwen en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in de auto of in het openbaar vervoer. Met de verstelbare duwstang kan je de kinderwagen aanpassen aan jouw lengte, zodat je comfortabel kunt wandelen, waar je ook naartoe gaat. Kortom, de Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey is de ultieme kinderwagen voor ouders die.

Veelgestelde vragen over Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Miley² Miley2 Miley Marble Grey zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 44 cm
  • Het is daarnaast 9.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens