1. kinderwagen
  2. Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit

Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2.05 kg

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte:

Omschrijving van Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit

Met dit hoogwaardige meerijdplankje hoef je je nooit meer zorgen te maken over vermoeide kindervoetjes tijdens wandelingen met de kinderwagen of buggy. Het is speciaal ontworpen om aan bijna iedere kinderwagen of buggy te kunnen worden bevestigd, dankzij het handige klittenbandsysteem. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met ingewikkelde installaties of extra gereedschap. Je kunt het plankje eenvoudig en snel bevestigen en weer verwijderen wanneer het niet nodig is. Wat dit meerijdplankje echt uniek maakt, is het afneembare zitje. Dit betekent dat je kindje comfortabel kan zitten en genieten van de rit, in plaats van alleen maar te staan. Het zitje is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en duurzaam zijn, zodat je kindje altijd comfortabel en veilig kan zitten. Daarnaast is het zitje verstelbaar, zodat het kan worden aangepast aan de lengte en behoeften van je kindje. Met dit universele meerijdplankje hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteit, omdat het geschikt is voor bijna iedere kinderwagen of buggy. Het biedt een eenvoudige en handige oplossing voor ouders die hun oudere kinderen willen laten meerijden tijdens wandelingen. Geef je kindje de mogelijkheid om te rusten en te genieten van de rit met dit hoogwaardige en veelzijdige kinderwagenaccessoire.

Veelgestelde vragen over Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit is . Daarnaast is Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit heeft .

Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Meerijdplankje universeel buggy/Kinderwagen Kinderwagen accessoire met afneembaar zitje van hoogwaardige kwaliteit zijn als volgt:

  • Product hoogte: 36 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2.05 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens