1. kinderwagen
  2. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

1 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 51.50 cm

Omschrijving van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

"Travel N Care Plus - Een hoogwaardige en handige hauck reisbuggy. Of je nu een korte trip maakt of een lange vakantie, deze buggy zorgt ervoor dat je comfortabel kunt reizen met je kind. Dankzij het aluminium frame is deze kinderbuggy lichtgewicht, stabiel en kan tot 25 kg (22 kg kind + 3 kg mand) dragen. Bovendien is de buggy compact en gemakkelijk in te klappen, met slechts één hand. De buggy blijft zelfstandig staan en de duwstang blijft schoon. Of je nu met de auto, bus, trein of vliegtuig reist, hij neemt weinig ruimte in beslag en kan comfortabel over de schouder gedragen worden met de gevoerde draagriem. Je zult lang plezier hebben van de hoogwaardige stoffen en het elegante design. De beschermbeugel en duwstang van de kinderwagen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer en de bekleding en kap zijn gemaakt van rekbare stof. Mocht er wat eten op vallen, dan kun je de onderhoudsvriendelijke bekleding van de zitting gemakkelijk verwijderen en op 30 graden wassen. Dankzij de soepel lopende wielen en zonnekap kun je comfortabel en veilig onderweg zijn, waar je reis ook naartoe gaat." "De Travel N Care Plus is uitgerust met een verstelbare zitting en ligstand, zodat je kind altijd comfortabel kan zitten of liggen tijdens de reis. De buggy is voorzien van soepel lopende wielen voor een mo.

Veelgestelde vragen over hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

Het maximaal aanbevolen gewicht voor hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork is 25 kg. Daarnaast is hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft Massieve banden.

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 51.50 cm
  • Het is daarnaast 1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens