1. kinderwagen
  2. Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange

Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

36 kg

Type banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

20 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 77.50 cm

Omschrijving van Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange

Met de stoere Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen bent u perfect voorbereid op alle avonturen met uw twee kinderen, of het nu gaat om broertjes, zusjes of een tweeling. Deze kinderwagen voor twee biedt maximaal comfort dankzij de hoogwaardige functies en is ideaal voor ouders die met gemak door elke standaarddeur willen manoeuvreren. De Uptown Duo staat op robuuste wielen die soepel oneffenheden absorberen dankzij de vering van de slede. De zwenkbare en vergrendelbare voorwielen maken de kinderwagen extra wendbaar en gemakkelijk te besturen, zelfs met twee kinderen erin. U kunt de zitjes afzonderlijk verstellen tot in de ligstand, zodat uw kleintjes zich volledig comfortabel voelen. De extra grote zonnekappen kunnen worden verlengd en bieden een UV-bescherming van 50+ om optimale bescherming tegen de zon te bieden. Dankzij de kijkvensters met netstof kunt u uw kleintjes altijd in de gaten houden en zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De kinderwagen is uitgerust met twee 5-punts gordels en gevoerde frontstangen met doorglijdbeveiliging om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig onderweg zijn. De parkeerrem zorgt voor een betrouwbare fixatie bij tussenstops en er zijn twee grote manden waarin u speelgoed, boodschappen en voedsel kunt opbergen. Bovendien zijn er speciale houders voor drankjes. Kortom, de.

Veelgestelde vragen over Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange is 36 kg. Daarnaast is Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange heeft .

Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Uptown Duo dubbele kinderwagen, Melange zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 77.50 cm
  • Het is daarnaast 20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens