1. kinderwagen
  2. Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje

Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje

Merk

Ted&Tilly

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.06 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje

De Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed is de perfecte oplossing om jouw kleintje te beschermen tegen vervelende muggen en insecten. Met het insectenseizoen om de hoek is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, en deze speciale klamboe biedt de ideale bescherming. Het fijne gaas van de klamboe zorgt ervoor dat ongewenste beestjes uit het babybedje worden gehouden, waardoor jouw kindje rustig en veilig kan slapen. Maar deze klamboe is niet alleen geschikt voor het babybedje, hij kan ook overdag gebruikt worden in de kinderwagen. Zo kan je kindje ook buitenshuis genieten van een muggenvrije omgeving. De Universele Klamboe Muggen- Insectengaas is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. Dankzij het praktische design past hij op alle ledikanten, kinderwagens en campingbedjes. Hij is eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op vakantie of tijdens een dagje uit. Bescherm jouw kleintje tegen muggen en insecten met de Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed. Een must-have voor elke ouder die waarde hecht aan de gezondheid en veiligheid van hun kindje.

Veelgestelde vragen over Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje is . Daarnaast is Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje heeft .

Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Universele Klamboe Muggen- Insectengaas Babybed Muskieten en Muggennet Voor Ledikant Kinderwagen Campingbedje zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.06 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens