1. kinderwagen
  2. Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets

Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets

Merk

Dooky

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 5.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets

Met de Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets heb je altijd je telefoon binnen handbereik tijdens het wandelen met je kinderwagen of het fietsen. Deze handige telefoonhouder is gemaakt van flexibel en stevig silicone, waardoor hij geschikt is voor alle merken en modellen kinderwagens en buggy's. Je kunt hem eenvoudig op de duwstang bevestigen en je telefoon erin plaatsen. Deze telefoonhouder is geschikt voor vrijwel elk model en merk smartphone met een schermgrootte tussen 4.7” en 6.9”. Het silicone materiaal zorgt ervoor dat je telefoon stevig blijft zitten en geen krassen achterlaat. Bovendien is de houder flexibel, onbreekbaar en schokabsorberend, waardoor je telefoon goed beschermd is tijdens het gebruik. Een handige functie van deze telefoonhouder is de mogelijkheid om hem 360 graden te draaien. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen tussen horizontaal en verticaal beeld, afhankelijk van je voorkeur of de activiteit die je aan het doen bent. Met deze Dooky Telefoonhouder hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken of beschadigen van je telefoon tijdens het gebruik van je kinderwagen of tijdens het fietsen.

Veelgestelde vragen over Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets is . Daarnaast is Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets heeft .

Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Telefoonhouder Smartphone Telefoon houder 360* Rotatie Universeel Kinderwagen Fiets zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens