1. kinderwagen
  2. A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646

A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646

Merk

A3 Baby & Kids

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.17 kg

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte:

Omschrijving van A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646

De A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 is een must-have accessoire voor ouders onderweg. Deze prachtige bekerhouder, ontworpen door A3, biedt een universele oplossing voor het meenemen van drankjes tijdens wandelingen met je kleintje. Met zijn handige klembevestiging met schroef kan deze bekerhouder vrijwel overal op de kinderwagen of wandelwagen worden bevestigd, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot een verfrissend drankje terwijl je onderweg bent. Deze bekerhouder is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met zijn tijdloze design past hij perfect bij elke kinderwagen of wandelwagen. Bovendien is deze bekerhouder ook erg handig voor ouders die hun handen vrij willen hebben tijdens het wandelen. Je kunt nu genieten van een ontspannen wandeling terwijl je je favoriete drankje altijd binnen handbereik hebt. Met de A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 hoef je je geen zorgen meer te maken over het morsen van drankjes of het balanceren van een beker in je handen. Deze bekerhouder is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke kinderwagen of wandelwagen en maakt je leven als ouder net iets gemakkelijker. Investeer vandaag nog in deze handige bekerhouder en geniet van een verfrissend drankje tijdens je.

Veelgestelde vragen over A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646

Het maximaal aanbevolen gewicht voor A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 is . Daarnaast is A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 heeft .

A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van A3 Baby Kids Bekerhouder voor Kinderwagen en Wandelwagen 64646 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 12 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.17 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens