1. kinderwagen
  2. Chicco Buggy WE Black

Chicco Buggy WE Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Chicco Buggy WE Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Chicco Buggy WE Black

Merk

Chicco

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

5.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte:

Omschrijving van Chicco Buggy WE Black

De Chicco Buggy WE Black is een revolutionaire kinderwagen die speciaal is ontworpen om ouders en hun kinderen een comfortabele en plezierige reiservaring te bieden. Met zijn lichte gewicht is deze buggy perfect voor ouders die onderweg willen zijn zonder zich zorgen te maken over het sjouwen van een zware kinderwagen. De Chicco Buggy WE Black is niet alleen praktisch, maar ook veilig. Met een draagvermogen van maximaal 22 kg is deze buggy geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot een leeftijd waarop ze geen kinderwagen meer nodig hebben. Dit betekent dat ouders de Chicco Buggy WE Black jarenlang kunnen gebruiken en erop kunnen vertrouwen dat hun kind veilig en comfortabel is tijdens elke reis. Naast zijn functionaliteit en veiligheid biedt de Chicco Buggy WE Black ook een stijlvol ontwerp. Met zijn elegante zwarte kleur en strakke lijnen is deze buggy een lust voor het oog. Of u nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat winkelen in de stad, met de Chicco Buggy WE Black ziet u er altijd trendy uit. Kortom, deze buggy is de perfecte metgezel voor moderne ouders die op zoek zijn naar een mix van comfort, veiligheid en stijl tijdens hun reizen met hun kinderen.

Veelgestelde vragen over Chicco Buggy WE Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Chicco Buggy WE Black is 22 kg. Daarnaast is Chicco Buggy WE Black geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Chicco Buggy WE Black heeft Alle banden zijn massieve banden.

Chicco Buggy WE Black heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Chicco Buggy WE Black heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Chicco Buggy WE Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 5.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens