1. kinderwagen
  2. FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer

FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer

Deze FreeON extra ademende universele inleg is de ultieme reisgenoot voor jouw kleintje. Met het innovatieve 3D mesh ontwerp zorgt deze inleg niet alleen voor extra comfort, maar ook voor optimale veiligheid. De unieke Air Layer technologie zorgt ervoor dat jouw kindje altijd koel en droog blijft, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Deze universele inleg is geschikt voor de meeste autostoelen, buggy's en wandelwagens. Het past perfect in de stoel en biedt extra ondersteuning voor het hoofdje, de rug en de heupen van jouw kleintje. De zachte en ademende materialen zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel kan zitten of liggen, zonder last te hebben van zweten of irritaties. Naast het bieden van comfort en veiligheid, is deze inleg ook gemakkelijk te reinigen. Je kunt het eenvoudig verwijderen en in de wasmachine wassen, waardoor het altijd fris en schoon blijft. Bovendien is het lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens al jouw avonturen. Met de FreeON extra ademende universele inleg geef je jouw kindje de beste reiservaring. Comfort, veiligheid en gemak komen samen in dit innovatieve product. Laat jouw kleintje genieten van elke reis met deze 3D Mesh Air Layer inleg!

Veelgestelde vragen over FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer is . Daarnaast is FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer heeft .

FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FreeON extra ademende universele inleg voor autostoel, wandelwagen of buggy 3D Mesh Air Layer zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens