1. kinderwagen
  2. Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

24 kg

Afmetingen

Hoogte: 111 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

De Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje. Met deze kinderwagen kun je zowel voorwaarts als achterwaarts rijden, waardoor je altijd oogcontact kunt houden met je kind. Of je nu een wandeling maakt in het park of een boodschap doet in de stad, Amber zorgt voor comfort en gemak. Deze kinderwagen is uitgerust met een autostoel die geschikt is voor kinderen van 0-22kg. Dit betekent dat je kindje veilig en comfortabel kan reizen, of het nu in de auto is of in de kinderwagen. De autostoel kan eenvoudig op de kinderwagen worden gemonteerd, waardoor je snel kunt schakelen tussen autoritten en wandelingen. Naast zijn veelzijdigheid biedt de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET ook tal van handige functies. Denk aan een ruime boodschappenmand waar je al je spullen in kunt opbergen, een verstelbare duwstang voor optimaal comfort tijdens het duwen en een zonnekap die je kindje beschermt tegen de zon. Bovendien is de kinderwagen eenvoudig inklapbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is wanneer je hem niet gebruikt. Met de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg haal je een veelzijdige en praktische kinderwagen in huis. Geniet van comfortabele wandelingen en stressvrije autoritten met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg is 22 kg. Daarnaast is Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft Alle banden zijn luchtbanden.

Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg zijn als volgt:

  • Product hoogte: 111 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 24 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens