1. kinderwagen
  2. Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de

Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

10000 g

Afmetingen

Hoogte: 23 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de

De Bugaboo Butterfly Kinderwagen Forest Green is de ideale metgezel voor ouders die graag op pad gaan met hun kleintje. Deze ultracompacte reiskinderwagen biedt ultiem gemak en comfort. Het opvouwen van de kinderwagen is een fluitje van een cent en kan zelfs in één seconde worden gedaan. Zo hoef je nooit meer te stressen bij het inpakken van de auto of het reizen met het openbaar vervoer. Deze kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Forest Green kleur geeft een trendy en frisse uitstraling. Bovendien is de kinderwagen voorzien van extra ruimte, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. De ruime boodschappenmand onder het zitgedeelte biedt plaats aan maar liefst 8 kg aan spullen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het meenemen van essentiële items tijdens je uitstapjes. De Bugaboo Butterfly Kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 22 kg. Wil je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken? Dat kan! Bestel eenvoudig de losse autostoel en de Butterfly autostoel adapters erbij en je kunt de kinderwagen direct vanaf de geboorte gebruiken. Geniet van de ultieme vrijheid en comfort tijdens je wandelingen met de Bugaboo Butterfly Kinderwagen Forest Green.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de is 22 kg. Daarnaast is Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bugaboo Butterfly ultracompacte reiskinderwagen, eenvoudig in één seconde inklapbaar, extra ruime kinderwagen voor de zijn als volgt:

  • Product hoogte: 23 cm
  • product breedte: 45 cm
  • Het is daarnaast 10000 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens