1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

30 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

14 kg

Afmetingen

Hoogte: 109 cm

Breedte: 57 cm

Omschrijving van Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Met de DERYAN Luxe Elena Dubbele buggy kun je moeiteloos op pad gaan met twee kinderen. Deze buggy is speciaal ontworpen om het leven van ouders gemakkelijker te maken. Of je nu een tweeling hebt of twee kinderen van verschillende leeftijden, deze tandem buggy is de perfecte oplossing. De DERYAN Elena is niet alleen functioneel, maar ook luxueus. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp ziet hij er geweldig uit en trekt hij zeker de aandacht. Deze tandem buggy is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in drukke straten of smalle gangpaden. Dankzij de verstelbare handgreephoogte kun je de buggy aanpassen aan jouw lengte, zodat je comfortabel kunt wandelen zonder dat je last krijgt van je rug. De DERYAN Luxe Elena Dubbele buggy is ook voorzien van alle gemakken. Hij heeft een ruime opbergruimte onder de zittingen, waar je gemakkelijk jouw spullen kunt opbergen. Daarnaast zijn beide zittingen volledig verstelbaar, zodat je de ideale positie kunt kiezen voor elk kind. De zonnekap beschermt je kinderen tegen de felle zonnestralen en dankzij de 5-punts veiligheidsgordels zitten ze altijd veilig vast. Deze tandem buggy is de perfecte metgezel voor drukke ouders die willen genieten van uitstapjes met hun kinderen.

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht is 30 kg. Daarnaast is Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft Massieve banden.

Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht zijn als volgt:

  • Product hoogte: 109 cm
  • product breedte: 57 cm
  • Het is daarnaast 14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens