1. kinderwagen
  2. Reer ShineSafe Premium zonbeschermer

Reer ShineSafe Premium zonbeschermer

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Reer ShineSafe Premium zonbeschermer om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Reer ShineSafe Premium zonbeschermer

Merk

Reer

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte:

Omschrijving van Reer ShineSafe Premium zonbeschermer

Met de Reer ShineSafe Premium zonbeschermer ben je altijd verzekerd van een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje, zelfs op de zonnigste dagen. Dit innovatieve zonnescherm biedt niet alleen schaduw, maar beschermt ook tegen schadelijke UV-straling. Met zijn hoogwaardige materialen en slimme ontwerp zorgt de ShineSafe zonbeschermer voor optimale bescherming en comfort. Het duurzame en stevige frame zorgt ervoor dat het zonnescherm stabiel blijft, zelfs bij winderige omstandigheden. Daarnaast is het scherm eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen of buggy, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. De ShineSafe zonbeschermer is voorzien van een speciale UV-coating die schadelijke straling blokkeert, zodat de gevoelige huid van je kindje beschermd blijft. Daarnaast zorgt het unieke ontwerp ervoor dat er voldoende ventilatie mogelijk is, zodat je kindje altijd comfortabel blijft, zelfs op warme zomerdagen. Met de praktische verstelbare functie kun je het zonnescherm aanpassen aan de stand van de zon, zodat je kindje altijd in de schaduw zit. Kortom, de Reer ShineSafe Premium zonbeschermer is een onmisbaar accessoire voor elke ouder die het beste wil voor zijn of haar kindje. Bescherm je kindje tegen de schadelijke effecten van de zon en geniet samen zorgeloos van het buitenleven.

Veelgestelde vragen over Reer ShineSafe Premium zonbeschermer

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Reer ShineSafe Premium zonbeschermer is . Daarnaast is Reer ShineSafe Premium zonbeschermer geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Reer ShineSafe Premium zonbeschermer heeft .

Reer ShineSafe Premium zonbeschermer heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Reer ShineSafe Premium zonbeschermer heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Reer ShineSafe Premium zonbeschermer zijn als volgt:

  • Product hoogte: 40 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens