1. kinderwagen
  2. Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy

Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 56 cm

Omschrijving van Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy

De Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle manier om op pad te gaan met je kleintje. Deze buggy is speciaal ontworpen om de beste compacte en opvouwbare buggy op de markt te zijn. Met zijn lichtgewicht ontwerp is de Deryan Rolo gemakkelijk te manoeuvreren en neemt hij weinig ruimte in beslag. Of het nu gaat om een wandeling in het park, een dagje uit of een reis naar het buitenland, deze buggy zal je niet teleurstellen. De Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en moderne kleuren zorgt hij ervoor dat je er altijd trendy uitziet tijdens je uitstapjes met je kindje. Bovendien is de buggy voorzien van een comfortabele zitting en een verstelbare rugleuning, zodat je kindje altijd in de meest comfortabele positie kan zitten of liggen. Met de Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy hoef je geen concessies te doen op het gebied van comfort en stijl. Het is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy is 25 kg. Daarnaast is Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Rolo Luxe Lichtgewicht Buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 56 cm
  • Het is daarnaast 6 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens