Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen

Merk

Moby-System

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

3.2 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen

Het Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen is dé perfecte oplossing voor oudere kinderen die nog wel eens moe kunnen worden tijdens wandelingen met de kinderwagen. Dit innovatieve meerijdplankje is uitgerust met LED wielen, wat niet alleen zorgt voor een coole en trendy uitstraling, maar ook voor extra veiligheid in het donker. Dankzij de universele bevestiging kan het Moby System Meerijdplankje eenvoudig worden gemonteerd op vrijwel elke kinderwagen. Het zitje biedt een comfortabele en veilige plek voor het oudere kind om op te zitten tijdens het wandelen. Bovendien zorgt de schokabsorptie ervoor dat oneffenheden in de weg worden opgevangen, waardoor het kindje altijd comfortabel en stabiel blijft zitten. Met het Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen wordt wandelen met de kinderwagen niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook een plezierige ervaring voor zowel ouder als kind. Het zitje biedt het oudere kind de mogelijkheid om even uit te rusten en de LED wielen zorgen voor een extra dosis plezier en veiligheid. Kies voor dit veelzijdige en trendy meerijdplankje en geniet van comfortabele en stijlvolle wandelingen met het hele gezin!

Veelgestelde vragen over Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen is . Daarnaast is Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen heeft .

Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Moby System Meerijdplankje universeel met zitje LED Wielen zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 3.2 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens