1. kinderwagen
  2. Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig

Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig

Merk

Ted&Tilly

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

175 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig

Ben jij op zoek naar een praktische en veelzijdige oplossing om je baby veilig en droog te houden tijdens regenachtige dagen? Dan is de Universele Regenhoes voor baby-autozitjes de perfecte keuze! Of je nu van plan bent om een ontspannen wandeling in de natuur te maken of een gezellige kampeertrip op de camping, deze regenhoes zorgt ervoor dat je kindje altijd beschermd is tegen regen en miezerig weer. Deze regenhoes is speciaal ontworpen om te passen op verschillende merken baby-autozitjes, zoals Maxi-Cosi, Cybex en Römer. Met zijn doorzichtige ontwerp biedt hij niet alleen optimale bescherming tegen regendruppels, maar stelt hij je ook in staat om oogcontact te houden met je kleintje terwijl je onderweg bent. Zo kun je genieten van quality time met je baby, zelfs als het weer niet helemaal meewerkt. Naast het beschermen van je kindje tegen regen en miezer, is het ook belangrijk om aan jezelf te denken. Vergeet dus niet om een paraplu mee te nemen, zodat ook jij droog blijft tijdens jullie avonturen in de regen. Met deze universele regenhoes kun je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je baby veilig en comfortabel is, zelfs als het weer wat minder is. Dus laat je niet tegenhouden door een beetje regen en geniet samen met je kleintje van de buitenwereld!

Veelgestelde vragen over Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig is . Daarnaast is Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig heeft .

Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Universele Regenhoes baby-autozitjes bijv. Maxi-Cosi, Cybex, Römer Tegen Regen en Miezer Doorzichtig zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 175 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens