1. kinderwagen
  2. Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy

Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy

Merk

Ergobaby

Max aanbevolen gewicht

18 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.01 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 44 cm

Omschrijving van Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy

De Ergobaby Metro Compacte City Stroller Buggy Blue is een absolute must-have voor ouders onderweg. Of je nu door de drukke straten van de stad wandelt of geniet van ontspannende wandelingen aan de kust, deze buggy is de perfecte metgezel. Met zijn compacte formaat is de Ergobaby Metro gemakkelijk mee te nemen in de bus, trein en zelfs in het vliegtuig! Deze lichte en kleine buggy is ontworpen voor ultiem gemak en veelzijdigheid. Wat deze buggy echt uniek maakt, is dat hij vanaf de geboorte kan worden gebruikt dankzij de extra newborn kit. Deze kit kan zonder gereedschap op het onderstel worden geïnstalleerd, waardoor je gelijk vanaf het begin kunt genieten van comfortabele en veilige wandelingen met je pasgeboren baby. Met de Ergobaby Metro hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van zware kinderwagens, want deze buggy biedt een win-win situatie: hij is compact en licht, maar biedt toch alle gemakken en functionaliteiten die je nodig hebt. De Ergobaby Metro Compacte City Stroller Buggy Blue is de ideale keuze voor ouders die altijd onderweg zijn. Met zijn stijlvolle ontwerp en gebruiksgemak is deze plooibuggy perfect voor dagelijkse avonturen en reizen. Investeer in deze betrouwbare en praktische buggy en geniet van moeiteloze wandelingen met je kleintje, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy is 18 kg. Daarnaast is Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy heeft Alle banden zijn massieve banden.

Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Ergobaby Metro Compact City Stroller Buggy Blue zeer compacte plooibuggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 44 cm
  • Het is daarnaast 8.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens