1. kinderwagen
  2. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900

Merk

FUXTEC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900

De FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 is een onmisbaar accessoire voor ouders die graag met hun kleintjes op avontuur gaan, zelfs als het weer niet helemaal meewerkt. Deze regenhoes is speciaal ontworpen voor de CTXL900 Bolderkar en biedt optimale bescherming tegen lichte en middelzware regenbuien. Met een handomdraai is de transparante regenhoes uitgepakt en klaar voor gebruik. Dankzij het transparante materiaal blijven de kleintjes altijd zichtbaar en kunnen ze genieten van het buiten zijn, zelfs als het regent. De regenhoes kan gemakkelijk over de Bolderkar worden gelegd, waardoor de kleintjes snel en effectief worden beschermd tegen de regen. Zo kunnen ze ongestoord blijven spelen en ontdekken, terwijl papa en mama zich geen zorgen hoeven te maken over natte kleding of natte speelgoed. Naast het bieden van bescherming tegen regen, heeft de FUXTEC Regenhoes ook andere handige eigenschappen. Zo is het materiaal duurzaam en waterdicht, zodat de regenhoes lang meegaat en hergebruikt kan worden. Bovendien is de regenhoes eenvoudig schoon te maken en op te bergen na gebruik. Kortom, de FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 is de ideale metgezel voor gezinnen die graag buitenavonturen beleven, ongeacht het weer.

Veelgestelde vragen over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 is . Daarnaast is FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 heeft .

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CTXL900 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens