1. kinderwagen
  2. Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon

Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

13.64 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon

Met de Hauck Kinderwagen Runner, uitgevoerd in een opvallend neon design, kun je heerlijk sportief bezig zijn met je kindje. Of je nu urenlang wilt wandelen of intensief wilt hardlopen, deze all-terrain wandelwagen is er helemaal klaar voor. Dankzij de extra grote luchtbanden en robuuste constructie is de Runner geschikt voor elk terrein en met zijn compacte afmetingen kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Deze fantastische kinderwagen biedt niet alleen comfort voor je kleintje, maar ook voor jou. Geniet samen intens van de buitenlucht met de Runner, die speciaal is ontworpen voor alle weersomstandigheden. Of je nu een zonnige strandwandeling maakt of door de regen jogt, met deze kinderwagen ben je altijd voorbereid. Bovendien is de Runner eenvoudig te onderhouden, zodat je hem altijd in topconditie kunt houden. Ben je van plan om een actieve vakantie te hebben met je kleintje? Dan is de Runner de perfecte oplossing! Dankzij zijn compacte opvouwbare design neem je hem gemakkelijk mee in de auto of het vliegtuig. Zo kun je zonder al te veel inspanning op de mooiste plekken komen en volop genieten van je vakantie. Kortom, met de Hauck Kinderwagen Runner geniet je samen met je kleintje van avontuurlijke en sportieve momenten, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon is 22 kg. Daarnaast is Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon heeft Alle banden zijn luchtbanden.

Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Kinderwagen Runner, uitvoering voor joggers, Neon zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 13.64 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens