1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model

Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model

Met zijn innovatieve MagicFold™ technologie biedt deze buggy een moeiteloze en snelle vouwervaring. Geen gedoe meer met ingewikkelde knoppen en hendels, want met een simpele beweging klapt de Hamilton by Yoop X1 Plus zichzelf op en vouwt hij zich netjes op tot een compact en draagbaar formaat. Perfect voor ouders die altijd onderweg zijn en graag hun handen vrij willen hebben. Maar deze buggy biedt nog veel meer dan alleen een handige vouwfunctie. Met zijn uitgebreide functionaliteit is de Hamilton by Yoop X1 Plus ontworpen om aan alle behoeften van ouders en kinderen te voldoen. De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen voor maximaal comfort, terwijl de vijfpuntsgordel en de stevige remmen zorgen voor optimale veiligheid. Bovendien is de buggy voorzien van een ruime opbergmand en handige accessoiretas, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen tijdens je avonturen. Met het 2023 model van de Hamilton by Yoop X1 Plus ben je verzekerd van een stijlvolle en betrouwbare metgezel voor jou en je kind. Of je nu een weekendje weg gaat, een dagje naar het park of gewoon een wandeling maakt door de stad, met deze buggy ben je altijd klaar voor elk avontuur. Laat de Hamilton by Yoop X1 Plus je leven als ouder gemakkelijker maken en geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze premium stroller te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model is 22 kg. Daarnaast is Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hamilton by Yoop X1 Plus Buggy Premium stroller met MagicFold™ technologie Uitgebreide functionaliteit 2023 model zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens