1. kinderwagen
  2. Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg

Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

50 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

17.70 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 63 cm

Omschrijving van Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg

Met de DERYAN Evy kinderwagen haal je een waardevolle aanvulling op je ouderlijke collectie in huis. Deze veelzijdige kinderwagen biedt talloze opties en mogelijkheden om het leven van jou en je kleintje gemakkelijker en comfortabeler te maken. Of je nu een ontspannen wandeling maakt in het park of een drukke dag vol afspraken hebt, met de DERYAN Evy ben je altijd klaar voor elke uitdaging. Deze kinderwagen is niet alleen functioneel, maar ook uiterst stijlvol. Met zijn strakke en moderne design zorgt hij ervoor dat jij en je kindje altijd in stijl op pad gaan. Bovendien is de DERYAN Evy kinderwagen uitbreidbaar, waardoor hij met je kindje kan meegroeien. De bijgeleverde reiswieg biedt een veilige en comfortabele plek voor je pasgeboren baby, terwijl de verstelbare zitting zorgt voor een ergonomische en comfortabele positie voor je groeiende peuter. Met de DERYAN Evy kinderwagen geniet je niet alleen van de vele mogelijkheden, maar ook van de hoogwaardige kwaliteit. Deze kinderwagen is gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien is hij voorzien van handige functies zoals een ruime opbergmand en een verstelbare duwstang, zodat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt. Kies voor de DERYAN Evy kinderwagen en ervaar het gemak en comfort dat deze bet.

Veelgestelde vragen over Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg is 50 kg. Daarnaast is Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Deryan Evy Kinderwagen Duo Kinderwagen Uitbreidbaar Inclusief reiswieg zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 63 cm
  • Het is daarnaast 17.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens