1. kinderwagen
  2. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red

Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.70 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 44 cm

Omschrijving van Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red

De Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red is een absolute must-have voor ouders die in de stad wonen of graag op reis gaan. Met zijn speciaal ontworpen compacte en lichte ontwerp is de Miley de perfecte metgezel voor elke avontuurlijke ouder. Of je nu door drukke straten navigeert of geniet van een ontspannen wandeling in het park, de Miley maakt het allemaal mogelijk. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren dankzij zijn wendbare wielen en kan moeiteloos worden opgevouwen tot een compact formaat, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen in de auto of in het vliegtuig. Maar de Miley is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. De Sunset Red kleur voegt een vleugje elegantie en flair toe aan elke outfit en maakt jou en je kindje tot het middelpunt van de aandacht. Bovendien is de Miley voorzien van allerlei handige functies, zoals een verstelbare rugleuning, een zonnekap en een ruime opbergmand. Met de Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red hoef je nooit meer concessies te doen op het gebied van stijl, comfort en gemak. Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden die deze buggy te bieden heeft en maak van elke reis een onvergetelijk avontuur.

Veelgestelde vragen over Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Miley² Miley2 Miley Sunset Red zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 44 cm
  • Het is daarnaast 9.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens