1. kinderwagen
  2. Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill

Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill

Merk

Safety 1st

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

10.36 kg

Afmetingen

Hoogte: 94 cm

Breedte: 57 cm

Omschrijving van Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill

De Safety 1st Step & Go Stand Alone buggy is niet alleen comfortabel, maar ook ideaal voor lange wandelingen. Dankzij de zachte bekleding zit je kindje heerlijk en de grote boodschappenmand biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Maar dat is nog niet alles! Deze buggy heeft een handige, afneembare beugel die zorgt voor extra veiligheid en tevens dienst doet als tafeltje met bekerhouder. Zo kan je kleintje tijdens het wandelen genieten van een drankje of een hapje. Het inklappen van de buggy is een fluitje van een cent. Met slechts 2 stappen is de buggy volledig dichtgeklapt. En dankzij het unieke pedaal kan je de Step & Go zelfs zonder je handen uitvouwen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de buggy ingeklapt rechtop kan staan en weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien is deze buggy voorzien van een zonneklep die je kindje beschermt tegen de zon. De Safety 1st buggy is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Het aluminium frame zorgt voor duurzaamheid en de bekleding voelt heerlijk zacht aan. Daarnaast kan de buggy in meerdere standen worden versteld, zelfs tot een volledige ligstand. De zwenkwieltjes aan de voorkant maken de buggy prettig wendbaar en kunnen indien gewenst worden vastgezet. De vering in de wieltjes zorgt ervoor dat je kindje comfortabel zit, zelfs op oneffen terrein. En last but not least, de.

Veelgestelde vragen over Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill is 15 kg. Daarnaast is Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill heeft Alle banden zijn massieve banden.

Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Safety 1st Step Go Stand Alone Buggy Green Hill zijn als volgt:

  • Product hoogte: 94 cm
  • product breedte: 57 cm
  • Het is daarnaast 10.36 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens