1. kinderwagen
  2. Cozy Rider extentie handvat

Cozy Rider extentie handvat

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Cozy Rider extentie handvat om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Cozy Rider extentie handvat

Merk

Cozy Rider

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 10 cm

Breedte:

Omschrijving van Cozy Rider extentie handvat

Maak uw wandelervaring nog comfortabeler met de Cozy Rider extentie handvat! Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met een meerijdplankje, zoals onze populaire Cozy Rider. Of u nu een drukke ouder bent die altijd onderweg is of gewoon graag uw kleintje dichtbij houdt tijdens uw wandelingen, dit extentie handvat zal uw wandelwagenervaring naar een hoger niveau tillen. Met de Cozy Rider extentie handvat kunt u eenvoudig de controle behouden over uw wandelwagen, zelfs wanneer u gebruikmaakt van een meerijdplankje. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, waardoor uw handen niet vermoeid raken, zelfs niet tijdens lange wandelingen. Daarnaast is het handvat gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en de verschillende weersomstandigheden. U kunt er dus op vertrouwen dat dit accessoire lang meegaat. Met de Cozy Rider extentie handvat kunt u nog meer genieten van uw wandeltochten met uw kleintje. Voeg dit handige accessoire toe aan uw wandelwagen en ervaar het gemak en comfort dat het biedt. Vergeet niet dat dit handvat speciaal is ontworpen voor gebruik met een meerijdplankje, dus zorg ervoor dat u de Cozy Rider aanschaft om optimaal te profiteren van dit fantastische accessoire. Maak uw wandelingen nog gezelliger met de Cozy Rider extentie handvat!

Veelgestelde vragen over Cozy Rider extentie handvat

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Cozy Rider extentie handvat is . Daarnaast is Cozy Rider extentie handvat geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Cozy Rider extentie handvat heeft .

Cozy Rider extentie handvat heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Cozy Rider extentie handvat heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Cozy Rider extentie handvat zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens