1. kinderwagen
  2. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg)

FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg)

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 27 cm

Omschrijving van FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg)

De FreeOn buggy Simple is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje tijdens elk avontuur. Met zijn stevige onderstel gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze wandelwagen maximale stabiliteit en duurzaamheid. Het centrale remsysteem zorgt voor extra veiligheid en maakt het gemakkelijk om de buggy op zijn plaats te houden, zelfs op oneffen terrein. Niet alleen is de Simple buggy functioneel, maar hij is ook zeer praktisch. Met zijn opvouwbaar ontwerp kan hij eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen, ideaal voor onderweg. De zijkantvergrendeling zorgt ervoor dat de buggy stevig opgeborgen blijft wanneer hij niet in gebruik is. Maar dat is nog niet alles! Deze wandelwagen is ook voorzien van een zonnekap, die je kleintje beschermt tegen de felle zonnestralen tijdens je wandelingen. En dankzij de handige boodschappenmand kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen zonder extra tasjes of rugzakken te hoeven dragen. Met de FreeOn buggy Simple wordt elke wandeling een comfortabele en moeiteloze ervaring voor zowel jou als je kindje. Of je nu een korte wandeling maakt in de stad of een dagje doorbrengt in de natuur, deze buggy biedt alles wat je nodig hebt om van elk moment samen te genieten.

Veelgestelde vragen over FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) is 15 kg. Daarnaast is FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) heeft Alle banden zijn massieve banden.

FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van FreeOn buggy Simple Wandelwagen met zonnekap boodschappenmand (geschikt van 6mnd 15kg) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 27 cm
  • Het is daarnaast 6.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens