1. kinderwagen
  2. FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige

FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige

Merk

FreeON

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

370 g

Afmetingen

Hoogte: 80 cm

Breedte:

Omschrijving van FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige

Met de FreeON universele parasol met klem in de kleur beige kan je kindje comfortabel in de schaduw zitten tijdens wandelingen in de zomer. Deze parasol is speciaal ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling. De binnenzijde van de parasol is gemaakt van UV-beschermende stof, waardoor je kindje veilig kan genieten van de buitenlucht. Deze veelzijdige parasol is eenvoudig te bevestigen op bijna elk type kinderwagen, buggy of wandelwagen. De klem is stevig en veilig, zodat de parasol tijdens het wandelen niet verschuift of valt. Bovendien is zowel de bovenkant als de onderkant van de parasol verstelbaar, zodat je de schaduw naar wens kunt aanpassen. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of een boodschap doet in de stad, deze parasol zorgt ervoor dat je kindje altijd beschermd is tegen de felle zonnestralen. Met de FreeON universele parasol met klem in de kleur beige hoef je je geen zorgen te maken over de zon tijdens je uitstapjes met je kindje. De hoogwaardige kwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken deze parasol een onmisbaar accessoire voor elke ouder. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je kinderwagen met deze prachtige parasol.

Veelgestelde vragen over FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige is . Daarnaast is FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige heeft .

FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FreeON universele Parasol met klem voor buggy, kinderwagen of wandelwagen Beige zijn als volgt:

  • Product hoogte: 80 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 370 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens