1. kinderwagen
  2. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey

Merk

Titanium Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

400 g

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey

Deze Titaniumbaby Parasol met universele klem in het elegante Dark Grey is een must-have accessoire voor ouders die op zoek zijn naar zonbescherming voor hun kleintjes. Met een indrukwekkende UV 50+ bescherming, biedt deze parasol optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Wat deze parasol echt onderscheidt, is de veelzijdige universele clip. Hierdoor kan hij moeiteloos worden bevestigd aan elk frame van een buggy, wandelwagen of kinderwagen. Geen gedoe met specifieke bevestigingspunten, want deze parasol past overal! Dit maakt het een uiterst praktisch accessoire voor drukke ouders onderweg. De donkergrijze kleur voegt een vleugje stijl toe aan elke kinderwagen en past perfect bij elke outfit. Dankzij het kantelbare ontwerp kan de parasol worden aangepast aan de stand van de zon, zodat je kleintje altijd beschermd is, ongeacht de hoek van de stralen. Eenmaal bevestigd, blijft de parasol stevig op zijn plaats, zelfs tijdens een stevige wind. Kies voor gemoedsrust en bescherming met deze Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie in Dark Grey. Een essentieel accessoire dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens geweldig uitziet!

Veelgestelde vragen over Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey is . Daarnaast is Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey heeft .

Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Titaniumbaby Parasol met universele klem UV 50+ Protectie Dark Grey zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 400 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens