1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

12.80 kg

Afmetingen

Hoogte: 99 cm

Breedte: 62 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ is een zeer praktische kinderwagen die kan worden omgevormd van een reiswieg naar een comfortabele stoel, zonder dat je iets hoeft te veranderen. Bovendien kan elk Maxi-Cosi babystoeltje ook worden bevestigd aan dit reissysteem. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Dankzij de schokabsorberende vierwielophanging en de anti-lekwielen is hij zeer wendbaar en kun je ermee overal rijden, zelfs over hobbelige straten en opstapjes, terwijl je baby geniet van een soepele rit. Het zitje van de Zelia³ kan worden omgedraaid, zodat je kind snel en gemakkelijk naar jou of naar de straat gericht kan zitten, waardoor het comfortabel op de eerste rij zit om alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Het ontwerp van deze kinderwagen is zeer gebruiksvriendelijk: hij kan eenvoudig worden ingeklapt en meegenomen en weegt slechts 11 kg. De Maxi-Cosi Zelia³ biedt je baby altijd luxueus comfort, ongeacht zijn leeftijd. In de ruime reiswieg voor pasgeborenen is zelfs een echte matras geïntegreerd om extra comfort te bieden. Als je baby wat ouder is en het omkeerbare zitje gebruikt, kun je de brede, gevoerde zitting gemakkelijk in een vlakke ligstand zetten, zodat je kind heerlijk kan uitrusten.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 99 cm
  • product breedte: 62 cm
  • Het is daarnaast 12.80 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens