1. kinderwagen
  2. X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green

X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green

Merk

Xadventure

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

19.65 kg

Afmetingen

Hoogte: 120 cm

Breedte: 30 cm

Omschrijving van X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green

De X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green is de perfecte metgezel voor ouders van tweelingen. Met zijn prachtige smaragdgroene kleur en stijlvolle design, zorgt deze kinderwagen ervoor dat je altijd in stijl op pad gaat met je kleintjes. Wat deze kinderwagen echt uniek maakt, is dat hij wordt geleverd inclusief 2 reiswiegen. Dit betekent dat je de kinderwagen direct vanaf de geboorte van je tweeling kunt gebruiken. De reiswiegen bieden een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je baby's, zodat ze altijd heerlijk kunnen rusten tijdens jullie uitstapjes. De X Adventure Duo Kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Hij is eenvoudig te manoeuvreren dankzij de soepele wielen en het verstelbare handvat. Daarnaast is de kinderwagen voorzien van een ruime opbergmand waarin je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. Met de X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green ben je altijd klaar voor avontuur. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, deze kinderwagen biedt comfort en gemak voor zowel jou als je tweeling.

Veelgestelde vragen over X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green

Het maximaal aanbevolen gewicht voor X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green is 15 kg. Daarnaast is X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green heeft Alle banden zijn massieve banden.

X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van X Adventure Duo Kinderwagen Tweeling Kinderwagen Emerald Green zijn als volgt:

  • Product hoogte: 120 cm
  • product breedte: 30 cm
  • Het is daarnaast 19.65 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens