1. kinderwagen
  2. Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

Merk

Bebies First

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

15.80 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en praktische kinderwagen. Met deze kinderwagen ben je vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar lang voorzien van alle benodigdheden. De kinderwagen wordt geleverd met een comfortabele reiswieg, die ideaal is voor pasgeboren baby's. Deze wieg zorgt voor een veilige en geborgen omgeving waarin je baby heerlijk kan slapen tijdens wandelingen. Daarnaast is er ook een zitting autostoel inbegrepen, die eenvoudig op het frame van de kinderwagen kan worden bevestigd met behulp van de meegeleverde adapters. Dit maakt het gemakkelijk om van de auto naar de kinderwagen over te schakelen, zonder je slapende baby wakker te maken. De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, waardoor je altijd een kinderwagen kunt kiezen die bij jouw persoonlijke stijl past. Bovendien is de kinderwagen voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en duurzaamheid. De verstelbare duwbeugel en de zwenkbare voorwielen maken het manoeuvreren met de kinderwagen moeiteloos en gemakkelijk. Kortom, met de Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima haal je een complete en veelzijdige kinderwagen in huis.

Veelgestelde vragen over Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel is 15 kg. Daarnaast is Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 15.80 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens