1. kinderwagen
  2. Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino

Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino

Merk

Bambino

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.20 cm

Breedte:

Omschrijving van Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino

Bescherm je kleintje tegen schadelijke UV-stralen met het Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino. Dit veelzijdige zonnescherm is speciaal ontworpen om te passen op elke kinderwagen en buggy, zodat je het gemakkelijk kunt bevestigen en gebruiken. Het zonnescherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat effectief beschermt tegen de zon, terwijl het toch licht en ademend blijft. Wat dit zonnescherm echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het naar de zijkant te verschuiven. Dit betekent dat je je kind altijd in de schaduw kunt houden, ongeacht de positie van de zon. Of je kleintje nu ligt of zit, hij zal altijd beschermd zijn tegen de felle zonnestralen. Bovendien is het zonnescherm eenvoudig aan te passen aan de behoeften van je kind, zodat je de perfecte hoeveelheid schaduw kunt creëren. Met het Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino geef je je kind een comfortabele en veilige omgeving tijdens wandelingen in de zomer. Het zonnescherm is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit met zijn moderne ontwerp. Investeer vandaag nog in dit praktische accessoire en geniet van zorgeloze uitstapjes met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino is . Daarnaast is Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino heeft .

Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Zonnescherm kinderwagen universeel Zonnedoek buggy Bambino zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.20 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens