1. kinderwagen
  2. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes

Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

100 g

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes

Deze kinderwagen tassenhaakjes zijn een absolute must-have voor elke ouder onderweg. Met deze handige haakjes kun je gemakkelijk je tassen aan de kinderwagen bevestigen, waardoor je handen vrij blijven en je comfortabel kunt rondlopen. De set bestaat uit 2 haakjes, zodat je meerdere tassen kunt dragen zonder gedoe. Wat deze tassenhaakjes echt bijzonder maakt, is hun extra stevigheid. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, kunnen ze moeiteloos zware tassen en luiertassen dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het gewicht. Ze zijn ook ontworpen met een stevige grip, zodat je tassen veilig op hun plaats blijven, zelfs tijdens hobbelige wandelingen. Naast hun praktische eigenschappen zijn deze tassenhaakjes ook nog eens zeer betaalbaar. Je krijgt waar voor je geld met deze set van 2 haakjes. En met hun elegante zwarte kleur passen ze perfect bij elke kinderwagen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze geweldige buggy haakjes toe aan je kinderwagen en geniet van het gemak en de gemoedsrust die ze bieden tijdens je avonturen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes is . Daarnaast is Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes heeft .

Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Goedkoop Buggy haakjes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 100 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens