1. kinderwagen
  2. Topmark Regenhoes voor buggy

Topmark Regenhoes voor buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Topmark Regenhoes voor buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Topmark Regenhoes voor buggy

Merk

Topmark

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.46 kg

Afmetingen

Hoogte: 84 cm

Breedte:

Omschrijving van Topmark Regenhoes voor buggy

Laat je kindje genieten van droog en comfortabel rijden in de buggy met de Topmark Regenhoes. Deze universele regenhoes is speciaal ontworpen om perfect te passen op bijna elke buggy met een kap. Of het nu regent, sneeuwt of waait, je kindje blijft altijd beschermd tegen de elementen. Wat deze regenhoes echt bijzonder maakt, is het handige doorkijkluikje. Met behulp van een handige rits kun je gemakkelijk een opening creëren, zodat je bijvoorbeeld je kindje eenvoudig de fles kunt geven. En als het even gestopt is met regenen, kun je het luikje openen om je kindje frisse lucht te geven en hem of haar te laten genieten van het mooie weer. De Topmark Regenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat waterdicht is en optimale bescherming biedt tegen regen, wind en kou. Daarnaast is de hoes eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je hem altijd snel kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Zorg ervoor dat je kindje altijd droog en comfortabel blijft, ongeacht het weer, met de Topmark Regenhoes voor buggy's.

Veelgestelde vragen over Topmark Regenhoes voor buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Topmark Regenhoes voor buggy is . Daarnaast is Topmark Regenhoes voor buggy geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Topmark Regenhoes voor buggy heeft .

Topmark Regenhoes voor buggy heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Topmark Regenhoes voor buggy heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Topmark Regenhoes voor buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 84 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.46 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens