1. kinderwagen
  2. VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden

VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 22 cm

Breedte:

Omschrijving van VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden

Zoemie de bij is het perfecte speelkameraadje voor jouw kleintje! Deze interactieve speelgoedhanger is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 24 maanden oud. Met Zoemie kunnen ze op avontuur gaan en de wereld ontdekken terwijl ze plezier hebben. Trek aan de ring en zie hoe de bloem vrolijk begint te draaien. Luister naar de blije reacties van Zoemie terwijl je kindje zich vermaakt met het speelgoed. Het is niet alleen leuk, maar ook erg handig! Je kunt de hanger eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje, zodat je kleintje altijd en overal kan spelen. De ring en het spiegeltje zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes. Zo kunnen ze gemakkelijk grip krijgen op het speelgoed en zichzelf ontdekken in het spiegeltje. Zoemie de bij zorgt voor eindeloos speelplezier en stimuleert tegelijkertijd de fijne motoriek en zintuiglijke ontwikkeling van je kindje. Kies voor de VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger en laat je kleintje genieten van avontuurlijk speelplezier!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden

Het maximaal aanbevolen gewicht voor VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden is . Daarnaast is VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden heeft .

VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van VTech Dierenvriendjes Speel met mij Bij Interactieve Speelgoed Hanger Kinderwagen Speelgoed 3 tot 24 Maanden zijn als volgt:

  • Product hoogte: 22 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens