1. kinderwagen
  2. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Merk

cabino

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 24 cm

Omschrijving van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

De Cabino Buggy Multi is niet zomaar een gewone buggy. Het is de ultieme metgezel voor ouders die vaak onderweg zijn. Met zijn lichtgewicht ontwerp en compacte formaat is het gemakkelijk om deze buggy overal mee naartoe te nemen. Of je nu een wandeling maakt in het park, gaat winkelen in de stad of een uitstapje maakt naar het strand, deze buggy staat altijd voor je klaar. Met zijn comfortabele rugleuning kan je kindje ontspannen en genieten van de rit. En dat niet alleen, deze buggy biedt ook verschillende standen, zodat je de perfecte positie kunt vinden voor je kleintje. Of ze nu willen zitten of een dutje willen doen, met de Cabino Buggy Multi is het allemaal mogelijk. En dankzij de 5-punts veiligheidsgordel hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje. Ze zitten stevig vast en kunnen zich vrij bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. De Cabino Buggy Multi is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne en strakke design ziet deze buggy er geweldig uit. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je kindje past. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Cabino Buggy Multi en geniet van het gemak en comfort dat deze buggy te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg is 22 kg. Daarnaast is Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft Massieve banden.

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 24 cm
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens