1. kinderwagen
  2. Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black

Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black

Merk

Quinny

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

11.41 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 37.50 cm

Omschrijving van Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black

Hallo ouders, zijn jullie er helemaal klaar voor? Jullie leven is net een beetje onvoorspelbaarder geworden, maar jullie gaan het geweldig doen, dus maak je klaar om met stijl de straat op te gaan. De iconische Quinny Zapp Flex is jullie ultieme maatje. De Zapp Flex kinderwagen is extreem wendbaar, perfect om door de drukke straten te manoeuvreren en jullie op tijd naar al jullie afspraken te brengen. Naarmate jullie kleintje groter wordt, draaien jullie gewoon het zitje om en blijven jullie in beweging. Psst! Het zitje heeft eindeloze verstelmogelijkheden in beide richtingen, een droom voor slapers! Of jullie nu de trap op gaan, onderweg zijn naar het metrostation of in de auto stappen... jullie zullen dol zijn op hoe compact de Quinny Zapp Flex opvouwbaar is. Hebben jullie vanaf dag één een alternatief nodig? De optionele reiswieg, cocon of autostoel maken er een fantastisch reissysteem van dat vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Maar er is meer! De Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black is niet alleen een betrouwbare kinderwagen, maar ook een stijlvolle accessoire. Met zijn zwarte kleur en moderne design is deze buggy een echte blikvanger. De duurzame materialen zorgen ervoor dat jullie er jarenlang plezier van zullen hebben. Bovendien is de Quinny Zapp Flex Buggy.

Veelgestelde vragen over Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black is 15 kg. Daarnaast is Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black heeft Alle banden zijn massieve banden.

Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Quinny Zapp Flex Buggy Black on Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 37.50 cm
  • Het is daarnaast 11.41 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens