1. kinderwagen
  2. Jollein Muskietnet Kinderwagen

Jollein Muskietnet Kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Muskietnet Kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Muskietnet Kinderwagen

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.06 kg

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Muskietnet Kinderwagen

Dit Jollein Muskietnet Kinderwagen is een onmisbare accessoire voor elke ouder. Het is speciaal ontworpen om over de kinderwagen te spannen en je baby te beschermen tegen muggen en ander stekend en zoemend ongedierte. Gemaakt van hoogwaardig 100% polyester, is dit muskietennet duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Met een formaat van 120x65x65 cm biedt dit net voldoende ruimte om de kinderwagen volledig te bedekken en ervoor te zorgen dat je baby ongestoord kan slapen of spelen. Of je nu een wandeling maakt in het park of je baby heerlijk buiten in de kinderwagen laat slapen, dit muskietennet zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving. Naast de kinderwagenvariant is dit antimuggennet ook verkrijgbaar voor autostoeltjes en campingbedjes of ledikanten. Hierdoor kun je je baby altijd en overal beschermen tegen insectenbeten. Voeg dit Jollein Muskietnet Kinderwagen toe aan je babyuitzet en geniet van zorgeloze avonturen in de buitenlucht met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Jollein Muskietnet Kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Muskietnet Kinderwagen is . Daarnaast is Jollein Muskietnet Kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Muskietnet Kinderwagen heeft .

Jollein Muskietnet Kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Muskietnet Kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Muskietnet Kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.06 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens